Habitat Támogatói Közösség

 

Szervezetünk 1996 óta azért dolgozik, hogy Magyarországon minden ember tisztességes, egészséges és megfizethető otthonban élhessen. Támogatói közösségünknek olyan magánszemélyek és vállalatok a tagjai, akik a magyarországi  lakhatási válság megoldásáért kívánnak tenni és éves adománnyal támogatják a lakhatási szegénység elleni küzdelmünket.

Támogatóinknak lehetőségük van személyes bekapcsolódásra, hogy közvetlenül megtapasztalhassák a családok, hajléktalan emberek örömét, amikor végre saját otthonukba költözhetnek. Fontos számunkra az is, hogy elhivatott vállalati és magánszemély támogatóink megismerkedhessenek egymással, emiatt az év során számos eseményt szervezünk, ahol közösen segíthetünk a Habitatos építkezéseken, vagy együtt örülhetünk az elért eredményeknek.

 A Habitat for Humanity Magyarország támogatói közösségébe szeretnénk meghívni Önöket is!

Az Önök segítsége kulcsfontosságú céljaink elérésében. Legyenek részesei munkánknak, segítsenek elérni céljainkat, hogy méltó és megfizethető otthonokat teremthessünk a rászoruló családok, 1,5 millió lakhatási szegénységben élő ember számára!

Hogyan kapcsolódhat be?

 

*Szervezetünk közhasznú, ezért adományozás esetén a támogató cég adókedvezményekre jogosult. Cége tartós vagy egyszeri adományozási lehetőséget választhat. Tartós adományozás esetén a cég 4 éven keresztül azonos, vagy növekvő adományösszeget ajánl fel a Habitat for Humanity számára.

Az adomány áfa-mentes, költségként elszámolható, és nem növeli az adományozó adózás előtti eredményét. Ezen felül egyszeri adományozás esetén az adózás előtti eredményt az adományozott összeg 20%-val csökkenti, míg tartós adományozási szerződés megkötése esetén az adományozott összeg 40%-val.