fbpx

Sajtószoba

A Habitat for Humanity Magyarországnál egy olyan jövőért dolgozunk, ahol minden ember méltó otthonban élhet. Célunkat a rászorulók közvetlen támogatásával és egy igazságosabb és befogadóbb magyarországi lakáspolitika elérésével kívánjuk megvalósítani. Rendületlenül hisszük, hogy csak a biztonságos, egészséges és megfizethető otthon adhat hátteret a produktív és teljes élethez.

Ma Magyarországon a lakhatási szegénység nemcsak következménye, de oka is a szociális problémáknak.

A Habitat for Humanity a világ 70 országában dolgozik azért, hogy minden ember egészséges, megfizethető, méltó otthonban élhessen. A lakhatási szegénység különböző típusai Magyarországon – típustól függően – több mint egymillió embert érintenek. Ekkora probléma megoldásához széleskörű összefogásra és hatékonyabb lakáspolitikára van szükség.

Mintaprogramjainkkal és szakpolitikai munkánkkal ennek az akár milliós tömegnek kívánunk segítséget nyújtani.

Munkánk láthatóságához és üzeneteink eljuttatásához elengedhetetlennek tartjuk a hazai médiában való jelenlétünket is, amiben újságírók, riporterek és médiamunkások a partnereink. Köszönjük szépen az együttműködésüket és munkájukat!

Tóth Szilvia

Tóth Szilvia

Kommunikációs menedzser

Sajtómegkeresésekkel, interjú- és riportlehetőségekkel kapcsolatban állunk rendelkezésre. Keress bátran az [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 596 1001 telefonszámon!
Köszönöm!

Fotótár

A Habitat or Humanity Magyarország munkáját, kedvezményezettjeit és mindennapjait bemutató jó minőségű és szabadon felhasználható képek a linken található Flickr galériából érhetőek el.
A fotókat kérjük a “[ Fotós neve]@ Habitat for Humanity Magyarország” kredittel használni. Köszönjük!

Sajtóközlemények, állásfoglalások

Korábbi sajtóközleményeink és állásfoglalásaink lakhatási, szakpolitikai, illetve terepi programjainkkal kapcsolatos mérföldkövekről a gombra kattintva érhetőek el. További interjú- és riportlehetőségért keresd bátran a szervezet kommunikációs munkatársát, Tóth Szilviát a [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 596 1001 telefonszámon.

Kutatások, tanulmányok

Szakpolitikai munkánk keretében évek óta készítünk lakhatási jelentéseket a hazai lakhatási helyzetről, illetve rendszeresen végzünk további kutatásokat a lakhatás különböző metszeteiről. Ezen kutatások eredményeit utána mindenki számára elérhető tanulmányokba foglaljuk.
A hazai lakhatási helyzet fő számai és a tanulmányok a linkre kattintva érhetőek el.

Ha szeretnél sajtóeseményeinkről, változatos és egyedi interjú-, és riportlehetőségeinkről első kézből értesülni, akkor iratkozz fel sajtólistánkra!

 

Feliratkozás sajtólistára

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.