fbpx

Fizetési feltételek

A honlap támogatási, fizetési felületének üzemeltetője

  • Név: Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány;
  • Székhely: 1065 Budapest, Hajós u. 9. IV/16.;
  • Nyilvántartási szám: 13-01-0001356;
  • Techikai segítségnyújtás: [email protected].

Vásárlás

A honlapon működtetett fizetési felület közhasznú szervezetünk támogatására szolgál. Jelen honlapon webáruház-szerű vásárlásra, termékek megrendelésére nincs lehetőség.

Adatbeviteli hibák, adatmódosítás

Kérjük, a fizetés véglegesítése előtt minden esetben győződjön meg arról, hogy a folyamat során megadott adatok helyesek. Helytelenül megadott adatokból eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A vásárlók tudomásul veszik, hogy helytelenül megadott e-mail-cím esetén nem tudunk kapcsolatba lépni velük.

Tévesen, hibásan megadott, vagy megváltozott adatok módosítására az [email protected] címre küldött e-mailben van lehetőség.

Visszaigazolás

Minden támogatásról e-mailben visszaigazolást küldünk a megadott címre.

Fizetési feltételek

Szervezetünk támogatására online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással van lehetőség. Amennyiben ezek egyike sem megoldható, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen, hogy egyeztetni tudjunk valamilyen egyéni megoldást.

Bankszámla-adataink:

  • Számlaszám: 16200106-11598936-00000000
  • IBAN: HU47 1620 0106 1159 8936 0000 0000
  • SWIFT BIC: HBWEHUHB
  • Számlavezető pénzintézet: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Online fizetési szolgáltatónk:

  • Barion Payment Zrt.
  • MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.

Rendszeres fizetés

Az online bankkártyás támogatási űrlapon lehetőség van rendszeres támogatási opció választására, mely azt jelenti, hogy szervezetünket havi szinten, az űrlapon beállított összeggel automatikusan támogatni fogja. A havi tranzakciók terheléséről mindig e-mailben tájékoztatunk Önt. Bankszámlakivonatán a Barion Payment Zrt. fog szerepelni elfogadóhelyként.

Számlázás

Szervezetünk támogatásáról számla nem, csak igazolás állítható ki. Amennyiben szeretne hivatalos igazolást kapni a támogatásról, kérjük, jelezze ezt az igényt az [email protected] címen.

Elállás

Amennyiben akár technikai, akár egyéb okokból szeretne egy korábbi támogatástól vagy egyéb vásárlástól elállni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen. Az elállási szándékot mindig egyedileg, a körülményekre tekintettel bíráljuk el, és egyeztetünk a megoldási lehetőségekről. Az elállási jogról részletesen a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelezései érvényesek. Olyan termék értékesítése esetében, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát.

Szállítás

Szervezetünk kiszállítási tevékenységet nem végez, ilyen szolgáltatást nem nyújt.