fbpx

Szakpolitikai munkatársat keresünk

2019. június 12.

Dolgozz a Habitatnál!

A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó szervezet, amely igazságos lakáspolitika és emberhez méltó otthonok megteremtéséért dolgozik. Dolgozz velünk te is, csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó nemzetközi civil szervezet csapatához!

Mi lesz a feladatod?

Szakpolitikai munkatársként éves lakhatási jelentéseinkhez, hazai lakhatási helyzethez kapcsolódó kutatások koordinációja lesz a feladatod.  Munkád része lesz még a lakáspolitikai szakmai körökben kapcsolatépítés, kerekasztalokban és bizottságokban való részvétel, illetve szakpolitikai lobbi a döntéshozóknál. A hazai lakhatási mozgalom egyik legnagyobb szervezetének szakpolitikai munkatársaként Te képviseled majd álláspontunkat szakmai kérdésekben, illetve a kommunikációs munkatárssal közösen részt veszel majd a kutatások eredményeinek és javaslatainknak kommunikálásában a nagyközönség felé, mind a hagyományos, mind az online médiában. Ezek mellett Adományszervezőnk vezetésével az intézményi és Európai Uniós pályázatírásban való részvétel a szakmai munka finanszírozására.

Rád számítunk, ha tapasztalt vagy a lakhatási szakpolitikai területen és munkában, képes vagy a legjobb eredmények elérése érdekében összehangolni a különböző területek szakembereit. Emellett akár önállóan el tudod látni a munkából és a dinamikusan változó környezetből adódó különböző szerepköröket.

Milyen felelősségi köreid lesznek?

Szakpolitikai munka vezetése
Szervezet képviselete nyilvános eseményeken és szakmai fórumokon
Szakpolitikai kampányok felépítése
Terület menedzsment
Hálózat és kapcsolatépítés
Kapcsolattartás a régiós és a nemzetközi központtal

Mit várunk el?

Egyetemi mesterfokozat a következők egyikén: közgazdaságtan, szociológia, politológia, szociálpolitika, szociálantropológia, szociális fejlesztés területen
Szakmai tapasztalat: 2 év elemzői/kutatói/munka tapasztalat lakhatási és/vagy szegénységkutatási területen
Előny, de nem elvárás: Kormányzati és törvényhozási folyamatok ismerete, emberjogi/érdekképviseleti területen szerzett tapasztalat
Ms Office felhasználói képesség
Erős szakmai angol nyelvtudás
Magas szintű kommunikációs képesség, különösen írásban
Stratégiai és eredményorientált gondolkodás
Elkötelezettség a lakhatási szegénység felszámolása és mások megsegítése iránt

Mit nyújtunk?

Nemzetközi lakhatási szervezet munkájában részvétel
Szakmai önállóság az általad vezetett szakpolitikai területen
Versenyképes fizetés a nonprofit szférában
Karrier építési lehetőség: saját névvel publikált kutatások, illetve megjelenési lehetőség a médiában

Kik vagyunk?

A Habitat for Humanity egy globális, lakhatással foglalkozó szervezet, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és jelenleg a világ 70 országában segíti a helyi közösségeket. A Habitat jövőképe egy olyan világ, ahol mindenkinek adott a biztonságos, egészséges és megfizethető otthon. A Habitat for Humanity Magyarországnál 1996 óta 152 lakást építettünk, több mint 700 lakást újítottunk fel, valamint 1750 ember vett részt képzéseinken. Szakpolitikai munkánk során kutatásokkal, szakmai állásfoglalásokkal, javaslatokkal és kampányokkal igyekszünk enyhíteni lakhatási krízisen, valamint idén már nyolcadik alkalommal adjuk ki Éves jelentésünket a lakhatási szegénységről.

Hogyan jelentkezz?

Jelentkezésedet egy angol nyelvű CV és egy magyar nyelvű motivációs levél formájában várjuk az [email protected] címre. Kérjük PDF vagy Word formátumban küldd jelentkezésed, a tárgy mezőbe pedig jelöld, hogy: „Habitat – Szakpolitikai munkatárs”

Várjuk a jelentkezésedet!

A jelentkezés határideje:
június 30.
Fontos: Csak a további kiválasztási folyamatba kerülő jelölteket értesítjük ki, köszönjük a megértést!

Kapcsolódó cikkek