fbpx

Szakpolitikai menedzsert keresünk

2020. november 27.

Dolgozz a Habitatnál!

A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó szervezet, amely igazságos lakáspolitika és emberhez méltó otthonok megteremtéséért dolgozik. Dolgozz velünk te is, csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó nemzetközi civil szervezet csapatához!

Mi lesz a feladatod?

Szakpolitikai menedzserként fő feladatod az advocacy terület és munkatársak irányítása szoros együttműködésben a szervezet ügyvezetőjével és a regionális szakpolitikai csapattal. A hazai lakhatási mozgalom egyik legnagyobb szervezetének szakpolitikai munkatársaként Te képviseled majd álláspontunkat szakmai kérdésekben, illetve a kommunikációs munkatárssal közösen részt veszel majd a kutatások eredményeinek és javaslatainknak kommunikálásában a nagyközönség felé, mind a hagyományos, mind az online médiában. Ezek mellett Adományszervezőnk vezetésével a szakmai munka finanszírozására intézményi és Európai Uniós pályázatírásban való részvétel is része a munkádnak.

Éves lakhatási jelentéseinkhez, hazai lakhatási helyzethez kapcsolódó kutatások koordinációja mellett munkád része lesz még a lakáspolitikai szakmai körökben kapcsolatépítés, kerekasztalokban és bizottságokban való részvétel, illetve szakpolitikai érdekérvényesítés a döntéshozóknál.

Rád számítunk, ha tapasztalt vagy a lakhatási szakpolitikai területen és munkában, képes vagy a legjobb eredmények elérése érdekében összehangolni a különböző területek szakembereit. Emellett akár önállóan el tudod látni a munkából és a dinamikusan változó környezetből adódó különböző szerepköröket.

Milyen felelősségi köreid lesznek?

 • Szakpolitikai munka irányítása
 • Szervezet képviselete nyilvános eseményeken és szakmai fórumokon
 • Szakpolitikai kampányok felépítése
 • Hálózat és kapcsolatépítés
 • Kapcsolattartás a régiós és a nemzetközi központtal

Mit várunk el?

 • Egyetemi mesterfokozat a következők egyikén: közgazdaságtan, jog, szociológia, politológia, szociálpolitika, szociálantropológia, szociális fejlesztés területen
 • Szakmai tapasztalat: 2 év elemzői/kutatói/munka tapasztalat lakhatási, energiaszegénységi és/vagy szegénységkutatási területen
 • Erős szakmai angol nyelvtudás
 • Magas szintű kommunikációs képesség, különösen írásban
 • Elkötelezettség a lakhatási szegénység felszámolása és mások megsegítése iránt
 • Stratégiai és eredményorientált gondolkodás
 • Előny, de nem elvárás: Kormányzati és törvényhozási folyamatok ismerete, EU-s tapasztalat, emberjogi/érdekképviseleti területen szerzett tapasztalat, tudományos szerkesztői tapasztalat

Mit nyújtunk?

 • Nemzetközi lakhatási szervezet munkájában részvétel
 • Szakmai önállóság az általad vezetett szakpolitikai területen
 • Versenyképes fizetés a nonprofit szférában
 • Karrier építési lehetőség: saját névvel publikált kutatások, illetve megjelenési lehetőség a médiában

Kik vagyunk?

A Habitat for Humanity egy globális, lakhatással foglalkozó szervezet, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és jelenleg a világ 70 országában segíti a helyi közösségeket. A Habitat jövőképe egy olyan világ, ahol mindenkinek adott a biztonságos, egészséges és megfizethető otthon. A Habitat for Humanity Magyarországnál 1996 óta 152 lakást építettünk, több mint 700 lakást újítottunk fel, valamint 1750 ember vett részt képzéseinken. Szakpolitikai munkánk során kutatásokkal, szakmai állásfoglalásokkal, javaslatokkal és kampányokkal igyekszünk enyhíteni lakhatási krízisen, valamint idén már kilencedik alkalommal adtuk ki Éves jelentésünket a lakhatási szegénységről.

Hogyan jelentkezz?

Jelentkezésedet egy angol nyelvű CV és egy magyar nyelvű motivációs levél formájában várjuk az [email protected] címre. Kérjük PDF vagy Word formátumban küldd jelentkezésed, a tárgy mezőbe pedig jelöld, hogy: „Habitat – Szakpolitikai menedzser”

Várjuk a jelentkezésedet!

A jelentkezés határideje: 2020. december 13. vasárnap éjfél

Fontos: Csak a további kiválasztási folyamatba kerülő jelölteket értesítjük ki, köszönjük a megértést!

Kapcsolódó cikkek
Vigyázat, megtévesztés!

Vigyázat, megtévesztés!

Bejelentést kaptunk, hogy a Gondoskodó anya és az Anyaság alapjai nevű Facebook/Instagram-oldal jogtalanul használja a nevünket egy promóciónál, ahol azt állítja, mi és a Chicco cég nyereményjáték keretében ingyenesen kínálunk...