fbpx

Szakpolitikai munkatársat keresünk

Dolgozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó nemzetközi civil szervezet szakpolitikai munkatársaként!

Kit keresünk?

Szakpolitikai csapatunkba olyan szakembert keresünk, aki versenyképes fizetés mellett, egy elhivatott, nemzetközi szervezetnél szeretne dolgozni. A szakpolitikai munkatárs elsődleges feladata, hogy a Habitat for Humanity Magyarország általános szakpolitikai munkáját vezesse, a szakmai munka irányát és prioritásait a csapattal közösen kialakítsa. A szervezet szakpolitikai stratégiáját és az egyes témákat frissen tartsa és fejlessze, a reaktív munka mellett proaktív szakpolitikai javaslatokat, kampányokat hozzon létre és vezényeljen le.

Felelős a rendszeres éves lakhatási jelentések és a szervezet más szakpolitikai anyagainak megalkotásáért, külsős szerzőkkel való kapcsolattartásért, az anyagok véglegesítéséért, valamint a területet finanszírozó források, pályázatok figyeléséért. Folyamatosan fejleszti szakmai és szervezeti kapcsolatait partnerekkel, szakértőkkel, kutatókkal, döntéshozókkal, valamint képviseli a szervezetet a média felé. Továbbá a fenti tevékenységek adminisztratív feladatait végzi, együttműködve a szervezet adminisztrációs munkatársaival.

Az ideális jelölt tapasztalt a lakhatási szakpolitikai területen és munkában, képes arra, hogy a legjobb eredmények elérése érdekében összehangolja a különböző területek szakembereit. Önállóan is hatékonyan végzi a munkáját a feladatok és a dinamikusan változó környezetből adódó különböző szerepkörökben. Aktívan hozzájárul a magyar Habitat csapat sikereihez, fejlődéséhez, a kitűzött célok eléréséhez.

Kik vagyunk?

A Habitat for Humanity egy globális, lakhatással foglalkozó szervezet, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, és jelenleg a világ 70 országában segíti a helyi közösségeket. Egy olyan világért dolgozunk, ahol mindenkinek adott a biztonságos, egészséges és megfizethető otthon. Magyarországon 1996 óta lakásépítéssel, felújításokban való segítségnyújtással, képzésekkel és a rendszerszintű változásokért dolgozó szakpolitikai munkával igyekszünk enyhíteni a lakhatási válságon.

Munkavégzés helye: hibrid – budapesti iroda és home office

Munkaidő: teljes állás, heti 40 óra

Munkavégzés nyelve: magyar, angol

Szükséges végzettség, készségek, képességek:

  • egyetemi mesterfokozat a következő területek valamelyikén: közgazdaságtan, jog, szociológia, szociálpolitika, politológia
  • szakmai tapasztalat: 2 év elemzői vagy kutatói tapasztalat; előny: kormányzati és törvényhozási folyamatok ismerete, lakhatási és/vagy
  • szegénységkutatási területen szerzett tapasztalat, emberjogi/érdekképviseleti területen szerzett tapasztalat
  • kiváló kommunikációs képesség, különösen írásban
  • Excel, Ms office felhasználói képesség
  • kiváló angol nyelvtudás (szakmai is), a magyar anyanyelvi szintű ismerete mellett
  • precízség, alaposság
  • egyéb elvárások: elkötelezettség a Habitat küldetése iránt; szervezési és tervezési képesség, multikulturális közegben kommunikációs képesség.

Hogyan jelentkezz?

Jelentkezésedet az [email protected] címen várjuk. Kérünk, csatolj egy magyar vagy angol nyelvű CV-t, és egy magyar nyelvű motivációs levelet, amiben ismertesd releváns tapasztalataidat és lehetőleg jelöld meg fizetési igényed is. A tárgy mezőben pedig írd be, hogy: „Habitat – Szakpolitikai munkatárs”.

Jelentkezési határidő: 2023. július 16. (vasárnap) éjfél.

A Habitat for Humanity nyilatkozata az érdekvédelemmel és személyes biztonsággal (Safeguarding) kapcsolatos elvárásokról:

A Habitat for Humanity elvárja, hogy minden alkalmazott komolyan vegye etikai felelősségét a kedvezményezettek, a közösségek és mindazok védelmében, akikkel együtt dolgozunk. A vezetők minden szinten felelősséget vállalnak a szükséges rendszerek létrehozásáért, amelyek olyan környezetet teremtenek és tartanak fenn, amely megakadályozza a zaklatást, a szexuális kizsákmányolást és a visszaélést; védi a kedvezményezettek és a közösség tagjainak (különösen a gyermekek) jogait; és elősegíti a Habitat for Humanity magatartási kódexének betartását.

Várjuk a jelentkezésedet!

Kapcsolódó cikkek
Programkoordinátort keresünk

Programkoordinátort keresünk

Csatlakozz hozzánk, és segítsd tudásoddal egy nemzetközi lakhatási szervezet magyar csapatának munkáját! A részmunkaidős TÁMASZ programkoordinátor fő feladata a felújítási programok szervezése, felügyelete, adminisztrációja és a...

HR munkatársat keresünk

HR munkatársat keresünk

Dolgozz Te is egy jó célért! Mi a Habitatnál azért dolgozunk, hogy minden ember méltó otthonban élhessen. De ehhez Rád is szükségünk van! Támogasd a munkánkat empatikus, kreatív és önálló HR-esként, hogy még hatékonyabb...

Pénzügyi és pályázati asszisztenst keresünk

Pénzügyi és pályázati asszisztenst keresünk

Csatlakozz hozzánk, és segítsd tudásoddal egy nemzetközi lakhatási szervezet magyar csapatának munkáját! A pénzügyi és pályázati asszisztens feladata az adminisztrációs stáb munkájának napi szintű támogatása. Az ideális jelölt...