fbpx

Segítsük Gábort otthonhoz!

Az eredetileg ács szakmájú, most már nyugdíjas Gábor Budapest külterületén, kunyhóban él, immár 15 éve. Nemsokára azonban a Habitat „Elsőként Lakhatást!” programjának keretében az újpesti önkormányzat által felajánlott szociális bérlakásba költözhet.

Az igen rossz állapotú lakást a nyár folyamán önkéntesek segítségével kezdtük el a felújítani. Gábor hatalmas lelkesedéssel és hálával dolgozott velünk együtt. Az önkéntesekkel nem végezhető szakmunkák azonban még hátra vannak. A burkolás, nemesvakolat, parkettázás és bádogozás kifizetéséhez kérjük a segítségeteket.  Ide kattintva tudod támogatni gyűjtésünket!

302_2015_10_23_17_11_23_habitat_gbor.jpg

Az bérlakás felújításában Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, az Elsőként Lakhatást program nagykövete és elkötelezett támogatója is részt vett.„Jó érzés egy ennyire nemes, ilyen kiváló céllal létrejött kampányban részt venni, egyértelmű volt számomra, hogy az ügy mellé állok” – mondta Krisztián.

dsc05948.jpg

“Köszönet mindazoknak, akik részt vettek a projektben, és a lakás felújítási munkálataiban. Örülök neki, hogy pozitív irányba fordult az életem. Köszönet mindenkinek, akik elősegített ebbe engemet” – írta Gábor a Habitatnak küldött levelében.

Kérjük, segíts te is, hogy mihamarabb be tudjuk fejezni a felújítást, és Gábor még a tél előtt beköltözhessen új otthonába!

Köszönjük!

Kapcsolódó cikkek