fbpx

Kristóf: Támogasd a Habitatot adód 1 százalékával!

2021. május 12.

Ancsa és Bea után most egy harmadik önkéntesünk, Kristóf is arra buzdít mindenkit, támogassák a Habitat for Humanity Magyarországot adójuk 1 százalékával. Ez ugyanis az egyetlen olyan adónem, amiről az ember maga dönthet, mire fordítják, és ezzel mindössze néhány kattintással rengeteget tud segíteni.

Kristóf is tavaly járt a Habitatnál először önkéntesként, és most nemcsak a kétkezi munkájával segít. Adója 1 százalékának felajánlásával akkor is támogat minket, amikor épp nem tud velünk fúrni-faragni.

Nézzétek meg a videót, és segítsetek Ti is adótok 1 százalékának felajánlásával abban, hogy a Habitat még több családnak segíthessen méltó otthonhoz jutni!

Adószámunk: 18672772-2-42

Ha további információra lenne szükségetek a felajánlás mikéntjéről, kattintsatok ide, ha pedig van most pár percetek a felajánlásra, ezen a linken keresztül egyenesen az eSZJA felületre juttok, ahol kitölthetitek online a hivatalos felajánló űrlapot.

Köszönjük a helyszínt az Appy-nek!

Kapcsolódó cikkek
Vigyázat, megtévesztés!

Vigyázat, megtévesztés!

Bejelentést kaptunk, hogy a Gondoskodó anya és az Anyaság alapjai nevű Facebook/Instagram-oldal jogtalanul használja a nevünket egy promóciónál, ahol azt állítja, mi és a Chicco cég nyereményjáték keretében ingyenesen kínálunk...