fbpx

32. SPAR Budapest Maraton a Habitattal

2017. július 31.

Készen állsz egy új kihívásra? Támogasd munkánkat adománygyűjtéssel és fuss (újra) a Habitat for Humanity Magyarország jótékonysági futó csapatával a 32. Spar Maraton Fesztiválon (2017. október 14-15.)! Tavaszi futóink hihetetlenül lelkes és ügyes adománygyűjtésén felbátorodva ezúttal 100.000 Ft-os adománycél kitűzésére kérünk Titeket!

Futóink ehhez amellett, hogy egy választott távot teljesítenek a versenyen (2,5 km, 5 km, 10 km vagy maraton), a futás előtt legalább 4 héttel egy online kampányoldalt hoznak létre, és barátaikat, ismerőseiket arra kérik, támogassák futásukat és adományozzanak a szervezet javára. Itt megnézheted egy korábbi futónk adománygyűjtő oldalát.

A verseny előtt közös futásokat is szervezünk, hogy a rajthoz már összeszokott csapatként álljunk! (A verseny során természetesen mindenki a saját tempójában fut.) Futóinknak Habitatos technikai pólóval köszönjük meg a segítséget, és ebben is futunk!

Korábbi jótékonysági futásainkról Facebook oldalunkon találsz képeket: Vivicitta Városvédő Futás 2016, Spar Maraton Fesztivál 2016, Vivicitta 2017. Remélem, Téged is magával ragad a versenyek hangulata!

Csatlakozz Te is, és segíts megfizethető otthonokat teremteni rászoruló emberek és családok számára!

Jelentkezésedet augusztus 14-ig várjuk a következő emailcímre: [email protected].

 

A Habitat for Humanity a világ 70 országában működő nemzetközi civil szervezet, amelynek célja, hogy minden ember méltó és megfizethető otthonban élhessen. A Habitat 1996 óta dolgozik Magyarországon. Jelenlegi programjainkban hajléktalan embereknek és átmeneti otthonban élő rászoruló családoknak segítünk megfizethető szociális bérlakásba költözni, amelyeket önkéntesek segítségével újítunk fel. A közvetlen segítségnyújtás mellett szakpolitikai munkát is folytatunk, hogy egy igazságosabb és befogadóbb lakáspolitika elérésével még többeknek segítsünk.  ·  www.habitat.hu  ·  www.facebook.com/HabitatHungary

Kapcsolódó cikkek