fbpx

ReStore – Társadalmi vállalkozás előkészítő projektfelelős állás

2019. június 25.

Csatlakozz a Habitat for Humanityhez és hozzuk létre együtt Magyarország egyik legjobb társadalmi vállalkozását!

A Habitat for Humanity lakhatási szegénységgel foglalkozó szervezet, amely igazságos lakáspolitika és emberhez méltó otthonok megteremtéséért dolgozik. Csatlakozz te is hozzánk és segítsd a munkánkat!

A Habitat for Humanity Magyarország egy új társadalmi vállalkozás – bútor és építési anyagokkal foglalkozó adomány áruház – indításának előkészítési feladatainak véglegesítésére keres embert, projektmenedzsment és/vagy marketing sales háttérrel, ezek mellett előnyt jelent kiskereskedelmi középvezetői vagy kereskedői tapasztalat. A megbízás 3 hónapos határozott időtartamú, a hosszabbítás lehetőségével. A munka számításaink szerint teljes embert kíván, de rugalmasan végezhető. Elsődleges feladat a vállalkozás megvalósíthatóságának és életképességének vizsgálata és a vállalkozás indításáról szóló döntés előkészítése. Ez magában foglalja az üzleti terv véglegesítését, a pénzügyi és személyügyi számítások elkészítését, és a döntéshez szükséges további kérdéses pontok megválaszolását, a vállalkozás indításához szükséges helyszínek, épületek felmérését, valamint potenciális támogatók és partnerek megkeresését.

Az ideális jelölt tapasztalt projektmenedzser és/vagy marketing, sales háttérrel rendelkezik, előny, ha van tapasztalata kiskereskedelmi menedzsmentben, kiskereskedelmi egységek létrehozásában, működtetésében. Csapatban és önállóan is hatékonyan működik a feladatból és a dinamikusan változó környezetből adódó különböző szerepkörökben. Aktívan tesz a kitűzött célok eléréséért és képes arra, hogy a legjobb eredmények elérése érdekében összehangolja a különböző területek szakembereit.

Milyen felelősségi köreid lesznek?

Döntés-előkészítési folyamat végigvitele
Céges partnerségek – támogatók, potenciális beszállítók – feltérképezése, kapcsolatépítés
Lehetséges épületek, területek felmérése
Pro-bono partnerségek feltérképezése, kapcsolatépítés
Egyéni felajánlási potenciál felmérésének koordinálása
Munkaerőpiaci felmérés – potenciális munkaerő, önkéntes bázis felmérése, kapcsolatépítés
Adminisztráció – riportok, dokumentumok, statisztikák készítése
A fentieken kívül célzottan, al-projektként feladat lesz:
Létesítmény költségeinek tervezése, optimalizálása
Szükséges engedélyek, felszerelések felmérése, rögzítése, ezek költségeinek kalkulálása

Mit várunk Tőled?

Erős kommunikációs képesség, különösen szóban
MS Office felhasználói készség
Angol nyelvtudás
Precízség, alaposság

Milyen jelöltet keresünk?

Motivált és képes mások motiválására
Eredményorientált
Stratégiai gondolkodó, aki gyors tempójú munkakörnyezetben is képes több feladatot ellátni, képes egyéni és csoportos tevékenységek, folyamatok tervezésére, rangsorolására és megszervezésére
Kiváló kapcsolatteremtő, szervezési és kommunikációs készség
Alkalmazkodó, rugalmas problémamegoldó
Csapatközpontú, élvezettel dolgozik elkötelezett emberek aktív csoportjának tagjaként, készségesen megosztja a szükséges információt a munkatársakkal, meghallgat és tisztel másokat.

Mit nyújtunk?

Nemzetközi lakhatási szervezet munkájában részvétel
Szakmai önállóság az általad vezetett területen
Versenyképes fizetés a nonprofit szférában

Szervezetünkről:

A Habitat for Humanity egy globális, lakhatással foglalkozó szervezet, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik és jelenleg a világ 70 országában segíti a helyi közösségeket. A Habitat jövőképe egy olyan világ, ahol mindenkinek adott a biztonságos, egészséges és megfizethető otthon. A Habitat for Humanity Magyarországnál 1996 óta 152 lakást építettünk, több mint 700 lakást újítottunk fel, valamint 1750 ember vett részt képzéseinken. Szakpolitikai munkánk során kutatásokkal, szakmai állásfoglalásokkal, javaslatokkal és kampányokkal igyekszünk enyhíteni lakhatási krízisen, valamint idén már nyolcadik alkalommal adjuk ki Éves jelentésünket a lakhatási szegénységről.

Hogyan jelentkezz?

Jelentkezésedet egy angol nyelvű CV és motivációs levél formájában várjuk az [email protected] címre. Kérjük PDF vagy Word formátumban küldd jelentkezésed, a tárgymezőbe pedig jelöld, hogy: „Habitat – Társadalmi vállalkozás”
Várjuk a jelentkezésedet!

A jelentkezés határideje:
2019. augusztus 5.

Fontos: Csak a további kiválasztási folyamatba kerülő jelölteket értesítjük ki, köszönjük a megértést!

Kapcsolódó cikkek