fbpx

Mit tenne a megfizethetőbb lakhatásért Dobrev Klára és Márki-Zay Péter?

2021. október 15.

A miniszterelnök-jelöltek szerdai vitája során az RTL Klub-on több civil szervezet is kérdést tehetett fel Dobrev Klárának és Márki-Zay Péternek. A Habitat szakpolitikai menedzsere, Vankó Lili arról kérdezte őket, milyen intézkedéseket hoznának a lakhatás megfizethetősége érdekében, és lesz-e végre felelőse a lakhatás ügyének a kormányzatban?

A műsorban a jelöltek sajnos kifutottak a válaszadási idejükből, és ez a téma már nem tudott adásba kerülni. A szerkesztők viszont megosztották velünk a kérdésünkről készült felvételt, amit eljuttattunk a két jelölthöz is.
Hogy a vitaműsorhoz hasonlóan egyenlő válaszadási lehetőségük legyen, egy-egy másfél perces videót kértünk tőlük, – Dobrev Klárától végül ennél picivel hosszabb választ kaptunk, – amelyeket mindkét jelölttel egyeztetett formában, a hozzánk való beérkezés sorrendjében láthattok a kérdés után.

Nézzétek meg tehát, hogyan kezelné ezt a több millió embert érintő problémát Márki-Zay Péter és Dobrev Klára! Ha pedig lemaradtatok a vitáról, itt tudjátok a műsort visszanézni.

Kapcsolódó cikkek