fbpx

Adventi készülődés és fenyőillat Újpesten

2022. december 08.

Adventi készülődést tartott a Habitat for Humanity Magyarország partnereivel az Újpest Kapuja térségmegújítási és városrehabilitációs projekt keretében. Az eseményen a program akcióterületén élők vettek részt, akiknek meghitt adventi dekorációval, koszorúkészítéssel és közösségi programokkal készültek a szervezők.


Fotó: Dörgő Zsuzsi / Habitat for Humanity Magyarország

Advent első vasárnapját megelőző pénteken, november 25-én került sor arra a karácsonyra hangoldódó, adventi eseményre, amit partnereivel közösen tartott a Habitat for Humanity Magyarország Újpesten. Az esemény a VEKOP-6.2.1-15-2016-00001 „Újpest Kapuja városrehabilitációs és térségfejlesztési projekt” keretében valósult meg, a városközponthoz közel eső Berda 48 rendezvénytérben.

A késő délutáni esemény egyik fő programja a koszorúkészítés volt, amin a résztvevők örökzöld ágakkal, fenyővel és borostyánnal díszithették fel a koszorúikat. A szervezők emellett apróbb díszekkel, szalagokkal is készültek, a délután során közel húsz koszorú készült. A fiatalabbak számára ezzel párhuzamosan karácsonyi filmvetítés zajlott, a helyszín erre babzsákfotelekkel berendezett részén. A résztvevőket emellett meleg kakaóval, gyümölcslevekkel, mézeskaláccsal és szendvicsvacsorával látták vendégül.

A program szervezését és lebonyolítását a Habitat for Humanity Magyarország az Újpesti Kulturális Központtal (UKK) közösen végezte.

Kapcsolódó cikkek