fbpx

Vigyázat, megtévesztés!

Bejelentést kaptunk, hogy a Gondoskodó anya és az Anyaság alapjai nevű Facebook/Instagram-oldal jogtalanul használja a nevünket egy promóciónál, ahol azt állítja, mi és a Chicco cég nyereményjáték keretében ingyenesen kínálunk egy Mommy Box nevű terméket.

Ha ezt a hirdetést látod (Facebookon vagy Instagramon), NE add meg a bankkártya adataidat!

Szervezetünk, a Habitat for Humanity Magyarország nem hirdet semmilyen nyereményjátékot, és sem a Chicco Magyarország nevű céggel, sem pedig a Mommy Boxot hirdető/forgalmazó cégekkel nem áll szerződéses kapcsolatban.

A Habitat for Humanity Magyarország a csalás ügyében felvette a kapcsolatot a Chicco Magyarországgal, honlapunkon és social media felületeinken figyelmeztető posztot tettünk ki és próbáljuk blokkolni a megtévesztő hirdetéseket. A nevünkkel való visszaélés és csalás ügyében megtettük a szükséges jogi lépéseket.

Javasoljuk, hogy amennyiben sajnálatos módon Te is a megtévesztés áldozata lettél, élj bejelentéssel a helyi rendőrkapitányságon. Ezt online is megteheted, ITT találsz bővebb információt.

Továbbá javasoljuk, hogy fordulj bankodhoz a banki adataid védelmében és az utalás visszavonása ügyében, mivel bankkártyás vásárlás esetén ők (vagy kártyakibocsátód) rendelkeznek kivizsgálási, visszautalási protokollal.

Kérjük, legyél nagyon figyelmes, körültekintő, és ha találkozol a hirdetéssel, jelentsd a Facebookon, Instagramon!

Nagyon sajnáljuk, ha megtévesztés áldozata lettél!

Kapcsolódó cikkek