fbpx

Légy aktív

 

A Habitatnál azért dolgozunk, hogy mindenki megfizethető és biztos otthonban élhessen. Ha egyetértesz céljainkkal és szeretnél rászoruló családokon és hajléktalan embereken segíteni, Te is csatlakozhatsz: támogass minket anyagilag vagy építsünk közösen méltó otthonokat. Számítunk a segítségedre!

Támogatás

Támogasd a Habitat for Humanity Magyarországot, hogy minél több lakhatási szegénységben élő emberen segíthessünk! Már egy kis összeggel is sokat segíthetsz abban, hogy sorsokat változtassunk meg.

Vállalati partnerségek

A Habitat céges partnereként egy élő, a munkatársak szívéig elérő társadalmi felelősségvállalási programban lesz része. Otthonteremtési programunk  keretében például a céges támogatóknak köszönhetően a rászorulók életében érdemi változások történnek, családok és gyermekek újra biztonságos otthonba költözhetnek. 

Önkéntesség

Az önkéntesség a Habitat egyik alapértéke, és munkánk felbecsülhetetlen értékű része. A szervezet hagyományosan önkéntesek segítségével épít vagy újít fel, és az építkezések mellett egyre változatosabb módokon vonjuk be őket munkánkba. 

Karrier

Dolgozz velünk te is, csatlakozz az egyik legnagyobb, lakhatással foglalkozó nemzetközi civil szervezet csapatához és tegyünk együtt azért, hogy minden ember méltó otthonban élhessen Magyarországon.