fbpx

Adományozás

 

Támogasd a Habitat for Humanity Magyarországot, hogy minél több lakhatási szegénységben élő emberen segíthessünk!

Szervezetünk azon dolgozik, hogy mindenki megfizethető és biztos otthonban élhessen. Terepi programjaink keretében rászoruló családoknak és hajléktalan embereknek újítunk fel önkormányzati bérlakásokat, szakpolitikai munkánk célja pedig, hogy a lakhatási szegénységgel küzdők helyzetét átfogóan javítani képes szakpolitikai válaszok szülessenek.

Céljaink eléréséhez nagy szükségünk van a te adományodra is, mert a Habitat for Humanity Magyarország állami támogatás nélkül, kizárólag az egyéni és vállalati adományokból működik.

Már egy kis összeggel is sokat segíthetsz abban, hogy sorsokat változtassunk meg!

Olvasd el, kiknek segítettünk eddig…

Amikor albérletüket a tulajdonos hirtelen eladta, Bianka szülei nem csak a hajléktalanság rémével kellett szembenézzenek, hanem annak veszélyével is, hogy gyermeküket állami gondozásba veszik, ha nem rendezik gyorsan lakhatási helyzetüket. Néhány hónapot töltöttek a SZÉRA Alapítvány átmeneti otthonában, majd beköltöztek a megfizethető, önkormányzati tulajdonú bérlakásukba, amelyet a Habitat Magyarország újított fel és tett lakályossá. Biankának végre biztonságos otthona van és szüleinek nem kell többé a család szétszakadásától félnie.
Adrienn párjával és két gyermekével élt albérletben. Az édesapa munkahelyének elvesztése azonban oda vezetett, hogy a család nem tudta tovább fizetni az albérletet, menniük kellett. A család ezután családok átmeneti otthonába kényszerült, majd a szülők kapcsolata is felbomlott. Tavaly ősszel a fiatal anyuka és két gyermeke új életet kezdhetett, Második Esély programunk keretében ugyanis újra saját otthonba költöztek.
Anették már öt éve bérelték kis lakásukat, mindig  becsületesen fizetve a lakbért, azonban mikor kiderült, hogy gyermeket várnak, akkor menniük kellett. Sokáig próbáltak albérletet találni, de a baba miatt senki nem akarta kiadni nekik a lakását. Végül nem találtak más módot arra, hogy együtt élhessenek, mint a családok átmeneti otthonát. Elszántságuk és kitartásuk meghozta eredményét, a Habitat Második Esély programjába bekerülve végre lakhatáshoz jutottak.

Támogatásoddal további sorsokat változtathatunk meg, adományozz még ma!

 

Bankkártyás adományozás

Adományozz gyorsan és biztonságosan bankkártyád segítségével!

Online adományozási rendszerünket a gombra kattintva éred el!

Csekkes adományozás

Ha csekkes befizetés útján támogatnád szervezetünk munkáját, kérjük, jelezd ezt nekünk e-mailben az [email protected] címre. Ezt követően tudjuk felvenni veled a kapcsolatot további információkkal.

Készpénz felajánlása

Készpénz felajánlása esetén kérjük, jelezd szándékodat e-mailben, hogy egyeztethessük a részleteket [email protected] címen.

Utalás

A Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány bankszámlaszáma: 16200106-11598936-00000000
Már egy kis összeggel is sokat segíthetsz abban, hogy sorsokat változtassunk meg!