BIZTONSÁGOS LAKÁS, OTTHONOS ALBÉRLET, VALÓDI OTTHON!

  Állj a javaslataink mellé, hogy együtt érhessünk el változást!  

A Habitat for Humanity javaslatairól röviden:

1. Biztonságot a lakásbérlőknek és – kiadóknak!

2. Megfizethető, elérhető albérleteket!

A tavalyi, nemzetközi példákat bemutató kampányunk folytatásaként a jelenlegi szabályozási és adózási környezetbe könnyen beilleszthető javaslatokat dolgoztunk ki. Szeretnénk, ha növekedne a bérlők és tulajdonosok biztonsága, tisztábbak lennének a kiadási feltételek, sőt az albérletek árai is csökkenhetnének.

Most ehhez kérjük a támogatásod: ha egyetértesz céljainkkal és javaslatainkkal, állj mellénk és adjuk be közösen a lakók, a bérlők, azaz az emberek és a Habitat javaslatait a döntéshozóknak!

Írd alá a javaslatcsomagot!

Fogjunk össze: legyen olcsóbb, átláthatóbb, biztonságosabb bérlakáspiac! Adjuk be közösen javaslatainkat a kormányzatnak! Csatlakozz Te is!

Már ennyien a javaslat mellé álltak: 1,031

Legfrissebb cikkek, érdekességek

Adóösztönzők segítik a bérbeadást Olaszországban

A bérlakások megfizethetővé tételére számos jogi és pénzügyi szabályozó áll a hatóságok rendelkezésére. Olaszországban összetett adóösztönző intézkedéseket vezettek be, melyek a bérbeadóknak és a bérlőknek is számos kedvezményt nyújtanak. Az...

bővebben

A megfizethető bérlakásszektor felé – tanulmány

A Habitat for Humanity Magyarország 2017. áprilisában kampányt indított azért, hogy Magyarországon olcsóbban és jobb feltételek mellett lehessen hosszú távon bérlakásban lakni. Noha jelenleg a lakosság kis része lakik bérlakásban, a súlyos lakhatási problémák jelzik,...

bővebben