fbpx

Közel 2 millió Ft-ot gyűjtöttek adománygyűjtő követeink szeptemberben

1 932 487 Ft-ot gyűjtött szervezetünk számára 10 adománygyűjtő nagykövetünk szeptember folyamán. Ebből a pénzből 2, nehéz lakhatási körülmények között élő családnak segítünk még az idei évben.

Idén szeptemberben második alkalommal segítették munkánkat adománygyűjtő követek. És hogy kik ők? A szervezet munkatársai és önkéntesei, akik vállalták, hogy egy hónapon keresztül saját ismerősi körben gyűjtenek adományokat szervezetünknek, ezzel segítve két család lakhatási helyzetének megnyugtató rendezését.

Összesen 1 932 487 Ft gyűlt össze, amely segítségével két család helyzetén fogunk tudni jelentősen javítani.

Erika Kecskeméten él két tizenéves lányával és kerekesszékes édesanyjával. Házuk 2019-ben leégett, azóta újítják fel folyamatosan, önerőből. A házukhoz nemrég építettek egy bővítményt – ez lesz a fürdőszoba, de annak befejezéséhez már segítségre szorulnak.
Az adományokból a fürdőszoba befejezésében és a leégett tető belső javításában is fogunk tudni nekik segíteni.

Beáta hét gyermekével szintén Kecskeméten él. Házukban a meglévő kályha kivezetése egészségügyi kockázatokat vet fel, ami miatt a gyámügy jelezte, ha nem oldják meg a problémát, elvehetik tőlük a gyerekeket. A kályha kivezető csöve egy falba ütött lyukon megy keresztül, de ezen a levegő (és így télen a hideg is) szabadon jár ki-be jár.
Az adományokból finanszírozni tudjuk a kéménycsere és a körülötte szükséges faljavítási munkák teljes költségét, így Beátáék az idei télen már biztonságban élhetnek és együtt marad a család.

Köszönjük nagyköveteink kitartó munkáját és mindenkinek, aki támogatta az adománygyűjtésünket!

Ha lemaradtál, de szeretnéd támogatni munkánkat, hogy még több embernek segíthessünk, itt megteheted.

Kapcsolódó cikkek