fbpx

Az adományozás más módjai

Céljaink eléréséhez nagy szükségünk van a Te adományodra is, mert a Habitat for Humanity Magyarország állami támogatás nélkül, kizárólag az egyéni és vállalati adományokból működik. Munkánkat sokféleképpen támogathatod!

Adománygyűjtő futás

Készen állsz egy új kihívásra? Fuss egy jó célért, és támogasd munkánkat futásoddal és adománygyűjtéssel!

Jótékonysági futócsapatunk idén októberben áll rajthoz Budapest egyik legnagyobb futóversenyén, a 35. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. Futóink egy választott táv teljesítése mellett adománygyűjtéssel támogatják munkánkat. Az adománygyűjtésben bevált ötletekkel és módszerekkel segítünk. A verseny napján szurkolócsapatunk lelkesíti az indulókat a kilométerek legyőzésében. Az eddigi jótékonysági futások alkalmával közel 200 futónk több mint 3 millió forint adományt gyűjtött munkánk támogatására! Nézd meg egy korábbi futónk adománygyűjtő oldalát!

Várjuk egyéni futók és vállalati csapatok jelentkezését!

“Ez volt az első alkalom, hogy egy ügyért futottam. Korábbról ismertem a szervezet munkáját és arra gondoltam, hogy ez a verseny egy komoly kihívás lesz, így érdemes lesz összekötni adományozással. Jó volt érezni, hogy szorítotok értem, és vártok a célban egy paddal és egy kis odafigyeléssel. A gyűjtés folyamán pedig jó volt látni, hogy az ismerőseimnek is fontos ez az ügy. Nagyon fontos és értékes munkának tartom és a jövőben is szeretném segíteni a Habitat munkáját.”

Peti, jótékonysági futó , SPAR Maraton 2017

“Tavaly az egyik kedves futóbarátnőmnél láttam meg a Habitat futós lehetőséget és kedvet kaptam ahhoz, hogy én is így fussak a versenyen. A lakhatás fontos, egyedülálló anyaként, albérletben lakva, számomra is örök félelem az, hogy legyen mindig hol laknunk. Szegény családból származom, aki átélte gyerekként azt milyen amikor nekünk segítenek és milyen amikor mi segítünk nálunk elesettebbeken. Mostanra ezerszer jobb helyzetben vagyok, ezért gondoltam azt, hogy egy ilyen ügyért érdemes futnom. Nekem ez néhány lelkesítő posztomba került és pár km futásba, míg a támogatott családoknak talán az egyetlen lehetőség az emberhez méltó életre… Köszönöm a lehetőséget, nagy élmény volt és mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy próbálja ki!”

Nóra, jótékonysági futó, Vivicitta Városvédő futás 2017

Támogasd a Habitat for Humanity Magyarországot, hogy minél több lakhatási szegénységben élő emberen segíthessünk!

Bankkártyás adományozás

Adományozz gyorsan és biztonságosan bankkártyád segítségével!

Online adományozási rendszerünket a gombra kattintva éred el!

Utalás

Bankszámlaszámunk:
16200106-11598936-00000000
Már egy kis összeggel is sokat segíthetsz abban, hogy sorsokat változtassunk meg.

.

Készpénz felajánlása

Készpénz felajánlása esetén kérjük,vedd fel a kapcsolatot velünk az  [email protected] címen!