Online adományozás

Támogasd a Habitat for Humanity Magyarországot, hogy minél több lakhatási szegénységben élő emberen segíthessünk!

Szervezetünk azon dolgozik, hogy mindenki megfizethető és biztos otthonban élhessen. Terepi programjaink keretében rászoruló családoknak és hajléktalan embereknek újítunk fel önkormányzati bérlakásokat, szakpolitikai munkánk célja pedig, hogy a lakhatási szegénységgel küzdők helyzetét átfogóan javítani képes szakpolitikai válaszok szülessenek. 

Céljaink eléréséhez nagy szükségünk van a te adományodra is, mert a Habitat for Humanity Magyarország állami támogatás nélkül, kizárólag az egyéni és vállalati adományokból működik. Már egy kis összeggel is sokat segíthetsz abban, hogy sorsokat változtassunk meg.

Olvasd el, kiknek segítettünk eddig…

Laci 2011-ben költözött Budapestre annak reményében, hogy a fővárosban könnyebben talál munkát. Mivel csak általános iskolai végzettsége van, nem tudott állandó munkát találni, és emiatt nem tudta akár egy szoba árát rendszeresen megfizetni. Utcára került. Két éve találkozott Annával, azóta elválaszthatatlanok, és tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett. Kunyhóban, majd munkásszállón éltek. Végtelenül boldogok voltak, amikor 2015-ben bekerültek a Habitat Elsőként Lakhatást programjába. Azóta mindketten munkát találtak, és boldog, kiegyensúlyozott életet élnek újpesti szociális bérlakásukban.

Egy, már  lezárult vidéki programunkban alacsony jöveledmű családoknak építettünk könnyű szerkezetű házakat. Így jutott lakhatáshoz szüleivel az akkor általános iskolás Panna is.
A család egy 55 m2-es faszerkezetű ikerházba költözhetett be, amelynek építésében önkéntesekkel együttműködve maguk is kivették a részüket.

Jennifer és Ferenc szüleikkel vidéken laktak a rokonainál, egy fűtetlen, melegvíz nélküli házban. Mikor a hallássérült gyerekeket a helyi óvoda eltanácsolta, úgy döntöttek, Budapestre költöznek. Először átmeneti otthonban kaptak helyet, majd a család több tagját érintő, hosszabb betegség miatt ideiglenesen az otthon egyik különálló lakásába kerültek. Lakhatásuk a tavalyi év végén oldódott meg, mikor a Habitat segítségével egy önkormányzati bérlakáshoz jutottak, aminek felújításában a család is kivette a részét.

Támogatásoddal további sorsokat változtathatunk meg, adományozz még ma!

  • Támogatás módja

  • Kérjük adja meg forintban a kívánt összeget.
  • Személyes adatok

OTP SimplePay
Rendszeres fizetés lemondása

A rendszeres fizetés lemondásához kérjük kattints ide