fbpx

Pénzügyi, gazdálkodási adatok

Ezen az oldalon összegyűjtöttünk és rendszeresen frissítünk minden, a gazdálkodásunkkal kapcsolatos nyilvános információt.

Amennyiben szervezetünk alapadataira, irányelveire, vagy a döntéshozó szervek üléseire vagy kíváncsi, keresd fel a Szervezeti adatok oldalt! Szakmai anyagainkat, éves lakhatási jelentéseinket pedig a Tanulmányok oldalon találod.

A Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány gazdálkodását a Kuratóriumtól függetlenül működő, három tagú Felügyelő Bizottság ellenőrzi. A Felügyelő Bizottság tagjai: Juraj Stupka, Maczinkó Ákos, Dr. Zala Péter Gyula.

Éves beszámolók, közhasznúsági jelentések

Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány

HFH International Hungary Nonprofit Kft

Könyvvizsgálói adatok, jelentések

Szervezeteink könyvvizsgálatát jelenleg a REPROFIT Kft. végzi. A cég székhelye: 1077 Budapest, Wesselényi u. 24.

Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány

HFH International Hungary Nonprofit Kft

Adományozással kapcsolatos adatok

Az adományok felhasználásáról további információt találsz tevékenységünket bemutató éves tartalmi beszámolóinkban, a Szervezeti adatok oldalon.

Etikus adománygyűjtés

A Habitat for Humanity Magyarország csatlakozott az adományozási kultúra javítását, az adományok felhasználásának átláthatóságát célzó Etikai kódexhez, így jogosultak vagyunk az “Etikus adománygyűjtő szervezet” logó használatára.

Működésünket az Adománygyűjtő Szervezetet Önszabályozó Testülete évente monitorozza, de ha Te találnál bármilyen hiányosságot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen.