fbpx

Szakemberek segítségére van szükségünk!

2019. október 01.

Új programunkban olyan családoknak segítünk, akiknek a lakása kisebb felújításokra szorul, ahhoz hogy lakható, fenntartható és méltó otthon legyen.
Jelenleg egy 8 gyerekes anyukával dolgozunk együtt, aki egy tágasabb 14. kerületi önkormányzati lakásba költözik családjával, azonban az új lakásban a falak igen rossz állapotúak – a régi tapéta leszedése, burkolás, glettelés, festés szükséges.

Első körben olyan szobafestő-mázoló szakembert keresünk, aki az általunk összeszervezett önkéntescsapatot irányítaná a munkálatokban. Továbbá, keressük azt a gázszerelő szakembert is, aki a munkálatok előtt leellenőrizné a lakásban lévő gázkészülékek működését.

Kérünk Benneteket, ha van köztetek vagy ismerőseitek között olyan szakember, aki önkéntes munkájával segítene ezen a családon, jelentkezzetek a [email protected] e-mail címen.

Jelentkezési határidő: október 5.

A munkálatok várhatóan október második felében, november első felében zajlanak majd.A jelentkezőknek további részleteket küldünk a lakás méretéről, a falak állapotáról. Segítsetek, hogy az anyuka és gyerekei a karácsonyt már egy tágasabb, tiszta, méltó otthonban tölthessék!

Kapcsolódó cikkek